FORGOT YOUR DETAILS?

Konferenca Dovolj za vse – skupnostno upravljanje z življenjskimi viri »Od besed k dejanjem«

by / Tuesday, 17 October 2017 / Published in Aktualno: Varovanje okolja

Razmišljate o vpeljavi razpršenega hotela? Morda o vzpostavitvi skupnostnih vrtičkov, doživljajskega igrišča ali pa ureditvi prostora, ki bi služil kot dnevna soba lokalne skupnosti? Imate druge ideje za skupnostne projekte, ali bi radi slišali, kakšne ideje imajo drugi v vašem okolju in kako je nekaterim že uspelo?

S prepričanjem, da imamo v Sloveniji dovolj življenjskih virov, da z njihovim trajnostnim skupnostnim upravljanjem zagotovimo blaginjo za vse nas in to omogočimo tudi prihodnjim rodovom, vas Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj, Focus, društvo za sonaraven razvoj in Pravno-informacijski center nevladnih organizacij vabimo na konferenco Dovolj za vse – Skupnostno upravljanje z življenjskimi viri »Od besed k dejanjem«, ki bo v torek, 7. novembra, od 9. do 14. ure v  Grand Hotelu Union, Miklošičeva 1, Ljubljana.

Srečali se bomo predstavniki občin, zadrug, podjetij, nevladnih organizacij in civilnih iniciativ, politični odločevalci in pripravljavci predpisov na lokalni in državni ravni ter ostali zainteresirani za skupnostne projekte.

Na konferenci boste spoznali domače in tuje dobre prakse skupnostnega upravljanja z življenjskimi viri. Dogodek bo priložnost za širjenje mreže akterjev in gradnjo partnerstev za izvajanje skupnostnih projektov na lokalni ravni na podlagi vaših idej.

Podroben program dogodka je na voljo na tej spletni povezavi. Prijave že sprejemamo na prijavnici.

 

TOP