FORGOT YOUR DETAILS?

Vabilo na posveta: “Pravni vidiki varstva volkov v Sloveniji” in Odgovornost države zagotoviti pravico do čiste pitne vode”

by / Tuesday, 05 May 2015 / Published in Arhiv

Pravno-informacijski center nevladnih organizacij – PIC in študenti letošnje okoljske pravne klinike vas vabijo na dva posveta:

  • v sredo 13. maja 2015 ob 15. uri »Pravni vidiki varstva volkov v Sloveniji«
  • v četrtek 14. maja 2015 ob 15. uri »Odgovornost države zagotoviti pravico do čiste pitne vode«.

pdf_small Vabilo

Oba posveta bosta potekala na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani (Poljanski nasip 2, Ljubljana), seminar 5.

Na posvetih bodo predstavljene ugotovitve analiz, ki so se jima študentje Pravne fakultete v Ljubljani letos v okviru okoljske pravne klinike, ki poteka v sodelovanju med Pravno-informacijskim centrom nevladnih organizacij – PIC, katedro za mednarodno pravo pri Pravni fakulteti v Ljubljani in Inštitutom za javno upravo pri Pravni fakulteti v Ljubljani, posvetili.

Posvet je namenjen razpravi na aktualni in pereči problematiki v najširšem krogu deležnikov ter načrtovanju nadaljnjih aktivnosti za reševanje problematike.

One Response to “Vabilo na posveta: “Pravni vidiki varstva volkov v Sloveniji” in Odgovornost države zagotoviti pravico do čiste pitne vode””

  1. Na žalost sem moral oditi predčasno, pa nisem imel priložnosti pohvaliti vašega dela. Posvet se mi je zdel zelo zanimiv in upam, da boste še naprej nadaljevali (nadaljevale?) dobro delo in spodbujale razmišljanje na področju pravnega varstva živali.

TOP